Research & Development

“Goede teamspirit, waarbij eerlijkheid telt en er zowel de positieve als de negatieve zaken gezegd worden.

Elke 
Producttechnologe

Wat is de essentie van jouw job en jouw afdeling (in de totale keten)?
Ik maak deel uit van het Product Development team. In dit team werken producttechnologen, productontwikkelaars en productmanagers samen. Zelf ben ik producttechnologe. Mijn rol is vooral het ontwikkelen van nieuwe producten of het aanpassen van bestaande producten op vraag van de markt, op vraag van productie, of rekening houdend met trends. Dit alles vanuit mijn technische expertise en wetenschappelijke achtergrond. Het einddoel is om aan de wensen en behoeften van de klanten te blijven voldoen.

Hoe heb jij jouw loopbaan bij Ter Beke tot nu toe ervaren?
Zeer leuk, evolutief, als een trein vooruit! Ik zit hier echt op mijn plaats. Je kan en mag zeer veel doen, er wordt naar je geluisterd, je wordt geapprecieerd. Het feit als projectleider aangeduid te worden voor een innovatieproject geeft me zeer veel voldoening: met teamwork resultaatgericht aan een project werken, waarbij je op het management kunnen rekenen als er moeilijke beslissingen te nemen zijn. Dat alles motiveert mij.

Wat is voor jou de reden waarom je graag bij Ter Beke werkt?
Veel afwisseling in de job. Een goede mix tussen theorie, administratie en terreinwerk. Een ruime verantwoordelijkheidsbevoegdheid. Werken in een omgeving waar veel ervaring zit en waar er een goeie taakverdeling is. Een goede teamspirit, waarbij eerlijkheid telt en er zowel de positieve als de negatieve zaken gezegd worden. De bedrijfscultuur …

Wat betekenen onze bedrijfswaarden voor jou en jouw dagelijks functioneren? Welke waarde steekt er voor jou professioneel bovenuit?
Vanuit de job kies ik voor innovatie en optimalisatie: zelf hierin het initiatief kunnen nemen, proactief te werk gaan. Een nieuw productieproces integreren in een bestaand productieproces, gebruikmakend van de juiste resources. Medewerkers kunnen overtuigen van efficiëntieverbetering …

Voor mijzelf steken teamwork en integriteit er bovenuit: samen werken naar een doel toe zonder ellebogenwerk.