Kwaliteit

“Het teamwork zit echt ingebakken in de organisatie.”

Els 

QA verantwoordelijke.

Wat is de essentie van jouw job en jouw afdeling (in de totale keten)?

We willen vanuit de QA afdeling in eerste instantie kwalitatieve en gegarandeerd veilige producten aanbieden aan onze klanten en aan de consumenten. Daarom is het belangrijk om hoge eisen te stellen aan onze grondstoffen, processen en eindproducten. Het is eveneens heel belangrijk om de productiemedewerkers en de leidinggevenden continu te kunnen blijven motiveren om kwaliteitsbewust te werken. Mijn afdeling staat er dagelijks voor in het kwaliteitssysteem te optimaliseren, beheren en bewaken. Dat resulteert jaarlijks in het behalen van een IFS – FAVV autocontrolecertificaat.

Hoe heb jij jouw loopbaan bij Ter Beke tot nu toe ervaren?

Ik hou van mijn job, omdat het een uitdagende en gevarieerde job is met veel verantwoordelijkheid. Ik werk graag samen met het team en de productiemedewerkers op de werkvloer. Een dag op de QA afdeling kun je nooit voorspellen.

Wat is voor jou de reden waarom je graag bij Ter Beke werkt?

Het teamwork zit echt ingebakken in de organisatie. Dat is een belangrijke factor. Anderzijds biedt de structuur en de werking van de groep wel wat voordelen. Ik kan zelfstandig werken op plantniveau en word goed begeleid en ondersteund vanuit de groep. Door deel uit te maken van een grotere groep wordt er ook geïnvesteerd in meer performante systemen en dus in professioneler werken.

Wat betekenen onze bedrijfswaarden voor jou en jouw dagelijks functioneren? Welke waarde steekt er voor jou professioneel bovenuit?

Teamwork, een goede communicatie en werksfeer zijn voor mij heel belangrijk. Een goede verstandhouding onder collega’s en met de productiemedewerkers is cruciaal om iedereen te kunnen motiveren en enthousiasmeren om dagelijks kwalitatieve producten te blijven produceren. Teamwork betekent ook samen zoeken naar oplossingen voor problemen en constructief samenwerken.