Sollicitatieprocedure

Heb je een vacature naar je smaak gevonden. Bezorg ons dan digitaal je motivatiebrief en CV. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging via mail. We dragen er zorg voor je daarna snel te informeren over de stand van zaken.

De sollicitatieprocedure doorloopt de volgende stappen:

  1. Je motivatiebrief en CV worden vertrouwelijk behandeld door HR en getoetst aan de vooropgestelde criteria. Daarna ontvang je per mail of telefonisch een reactie. 
  2. Kom je in aanmerking voor de functie, dan ontvang je  een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Ben je niet geselecteerd, dan brengen we je daarvan op de hoogte. Je gegevens blijven dan bewaard in het wervingsreserve.
  3. In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we vooral je ambitie, je motivatie en je competenties. Uiteraard peilen we of jouw waarden overeenstemmen met onze bedrijfswaarden. Ook met je toekomstige manager is er een gesprek. De focus ligt dan vooral op het in kaart brengen van je kennis en professionele ervaring. 
  4. Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, kunnen er bijkomende testen op het programma staan zoals bijvoorbeeld een korte taaltest of een praktische proef …  Voor bepaalde functies is er een uitgebreide assessment voorzien
  5. We doen je een salarisvoorstel, dat we samen met jou bespreken.
  6. Zijn we akkoord, dan volgt de contractondertekening en ben je klaar om het verschil te maken als smaakmaker bij Ter Beke.
  7. Tijdens de hele sollicitatieprocedure kun je met vragen altijd bij HR terecht