Studenten

Zoek je een vakantiejob ?

Jaarlijks verwelkomen wij job-/werkstudenten binnen verschillende afdelingen in de productie. Kinderen van onze werknemers genieten voorrang. Eerste voorwaarde voor een vakantiejob is dat je 18 jaar bent.

Geïnteresseerd?
Vul het sollicitatieformulier voor jobstudenten in.

In de loop van de maand mei/juni maken wij de planning op voor de studententewerkstelling. Als je bent weerhouden voor een vakantiejob ontvang je eind juni een uitnodiging voor een informatiesessie en test. Je tewerkstelling wordt geregeld via een uitzendbureau, dat alle praktische richtlijnen en je contract verzorgt. 

Zoek je een stageplaats?

Ben je student hoger of universitair onderwijs, dan kun je je motivatie om stage te lopen bij Ter Beke mailen naar: info@terbeke.com

Doe het snel, want elk jaar verwelkomen we slechts een beperkt aantal enthousiaste stagiairs. Omdat we je een boeiende stage willen aanbieden, die we maximaal begeleiden, kiezen we enkel voor langlopende stages. 

Net als bij een aanwerving, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek, waarin we vooral kijken naar je motivatie. Na dit gesprek beslissen we of je in aanmerking komt voor een stageplaats.

 

* Verplichte velden

Persoonlijke informatie
Studies
Hobbies
Familie
Vakantiejob
Voorkeurperiode
Vervoer
Bijkomende informatie